16 May, 07:58


Біблія на щодень ✝️ 🙏 📖Ніхто не спроможний прийти до мене, коли Отець, який послав мене, не приведе його, – і я воскрешу його ос

Біблія на щодень ✝️ 🙏 📖 Ніхто не спроможний прийти до мене, коли Отець, який послав мене, не приведе його, – і я воскрешу його останнього дня. ✝️🙏📖 Йоана 6, 44 📌 📌 Звичайно, ми, християни, стараємося жити досконалим християнським життям, виконувати заповіді, втілювати Євангеліє у своє життя. І нам це більше чи менше вдається. 🙏 Однак мали б усвідомлювати, що жодне наше зусилля та праця самі собою не дадуть нічого. Потрібно не лише покладатися на свої знання, здібності, силу, а й уповати на Божу благодать, Божу силу. Завдяки їй ми є, живемо, можемо і маємо все у своєму житті. 🙏 Не варто захоплюватися тим, що нам вдається, бо завтра це може не вдатися – можемо помилитися, впасти. Водночас – ніколи не маємо падати духом, коли нам щось не вдається, бо в Бозі немає речей неможливих. Каже нам Господь. «Все можливе для того, хто вірує». Тож віруймо, що з Богом і в Бозі все можливе для кожного з нас! 📌 © Владика Венедикт (Алексійчук) 📌 #life_with_jesus #цитата #цитатадня #bible #citation #biblequotes #quotes #photooftheday #photoshop #photography #instabible #god #jesus #word #instaphoto #instagram #icon #book #мотивація #мотивация #motivations #motivationalquotes  #библия #молитва #design #naturephotography #beautiful #believer #church #photooftheweek