SOLEKDANRAWAT






 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

🍯@maccosmetics “SYRUP” LIPSTICK DUPES🍯Featuring the beautiful @abbeystojmua in the featured photo & dupe requested by the lovely @breakdeathsheart, @clarelicia & @krissy_gratton. FULL DETAILS (swatches, links on where you can purchase each

Solekdanrawat
16 May, 01:56


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Too Faced The Sweet Smell of Christmas-Mini Melted Liquid Lipstick Set

Solekdanrawat
16 May, 01:56


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete




 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Possibly cut? - J̷e̷n̷n̷y̷ -

Solekdanrawat
11 May, 11:29


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

UNBLEMISH: THE OUTCOME IS CLEAR! 💜💚💜💚💜💚💜💚💜💚💜💚💜💚 The new UNBLEMISH results in clearer, healthier and more youthful-looking skin and the results speak for themselves. #unblemishregimen #rodanandfieldsaustralia #liferedefined #bossbabe #ad

Solekdanrawat
11 May, 08:49


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Glitter makeup look for this diva girl 💁🏻‍♀️ Belanja dia korang punya fav emoji gaisss 🙏🏻😍 . . Tak jemulah kak Arra makeup guna set makeup dari @charmscosmeticskincare, dari makeup simple ke heavy pun still nampak flawless! Ada 3 items yg kak Ar

Solekdanrawat
11 May, 08:02


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Best Hair Serums - Top Rated Hair Serums for Every Hair Type

Solekdanrawat
11 May, 08:01


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete




 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Did you know that Black Seed Oil can be included in your beauty regimen? Powerful antioxidants ✅, amino acids ✅, and vitamins✅ in Black Seed oil help strengthen hair and supports radiant skin.

Solekdanrawat
30 April, 09:34


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

I'm so into this natural look recently🤩 - Products used: @faycemy primer oil @reborn_essential_hq Foundation "light" @fentybeauty Concealer @feathersmy_brow Brow gel - - - - #mua #beauty #eyeshadow #anastasiabeverlyhills #wetnwildmalaysia #makeupa

Solekdanrawat
28 April, 08:38


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Ramai minx Kak Za buatkan tutorial 🍑 look, ala2 wawa zainal ni😊.. so Kak za buatkan video ni khas untuk follower Za😘 . PRIMER favourite Kak za @ohanaaofficial_ , senang nak apply, cepat meresap n wangi sangat😍 . Yang paling best ohana ni bagi Whi

Solekdanrawat
27 April, 10:52


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Attending a wedding this spring? Me too. I'm contemplating these "looks." #WeddingGuestLooks #weddingparty# weddingplanner#

Solekdanrawat
27 April, 07:43


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete




 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Kali ni video tutorial yg kakza belanja details part mata! Cepat save! Seru kaum kerabat ajak tgk skli 😘❤️ . . Full coverage foundation from @nuramirah11 @kayrahealthbeauty ni code medium . . Lens @leesya_pemborong_lens_murah . . Model kesayangan @z

Solekdanrawat
26 April, 11:43


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Nak ke nampak tua dari umur sebenar uolss😱 Kalau Tak nak seeloknya cegah dari sekarang okay😉 Tahukah anda?? Kolagen Akan berkurang pada umur seawal 25 TAHUN!! 😱 Bersedia untuk BERKEDUT jika tidak DIKAWAL dari AWAL!!🤗 ~Okay bye² kedutan~ #cikdacha

Solekdanrawat
26 April, 11:43


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

- CHARMS NAK BAGI FREE SAMPLE LAH! Jom follow @charmscosmeticskincare! - -Make up harini kita pakai produk dari @charmscosmeticskincare; ada Make Up Hydrating Essence, Charms Foundation & also Charms Lipmatte 💋💋💋 Best sangat produk Charms ni 💕 -

Solekdanrawat
16 May, 01:57


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete



Solekdanrawat
16 May, 01:56


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

John Frieda Radiant Red Color Envy Daily Color Sealer 2 oz. $8.50

Solekdanrawat
11 May, 13:00


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

🍍Pineapple - C Bright Serum Brightening + Smoothing . Reveal poreless, Translucent and illuminated glass skin with brightening pineapple. Lightweight liquid formulated with 3 types of vitamin C, including 22% pineapple juice which is a potent sourc

Solekdanrawat
11 May, 11:29


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete




 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

IT Is Not A Joke! This Natural Hair Growth Serum Can Grow 4 Inches Hair Every Month #haircare #hairserum #serum #haircare #diyhaircare #haircareremedies #naturalhair

Solekdanrawat
11 May, 08:49


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Great Skin Care | Healthy And Beautiful Skin Tips | How Can I Take Good Care Of My Skin 20190128

Solekdanrawat
11 May, 08:02


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Make up tutorial lagi dengan @charmscosmeticskincare! Show me your ❤️❤️❤️ . . Benda wajib kak Arra guna sbelum apply apa apa foundation, apply dulu Makeup Hydrating Essence from @charmscosmeticskincare. Essence ni terbaik untuk lembapkan kulit kita,

Solekdanrawat
30 April, 09:34


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

#brunch #tote #tote bag #bloody ary #mimosa

Solekdanrawat
30 April, 09:34


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete




 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

BIOAQUA Snail Face Care Set Toner Repair Cleanser Hydrating Serum Cream Moisture Lotion Skin Care Product Snail Skin Care

Solekdanrawat
28 April, 08:37


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Glass skin mmg sesuai sgt makeup soft manje korean mcm kakza buat ni kan? . . . Hai auntie @farhanadalila . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : . . . . . . . . . . . . . . . . #makeuptutorial #makeupvideos #makeupbykakza #bridallook #naturalmakeupl

Solekdanrawat
27 April, 07:43


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

(Vid 1/2) Nak samarkan noda di muka kena make sure kita guna produk skin prep, produk mekap, tools & teknik solekan yang betul. Baru boleh blurred out breakout dekat muka. Sorry dah byk bulan tak upload tutorial makeup sbb kami busy teroks 😣. Kami

Solekdanrawat
26 April, 11:43


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete



Solekdanrawat
26 April, 11:43


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete




 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Hi everyone! Jom tengok Mia make up soft glam look Yang ni mia makeup ft @charmscosmeticskincare. 😍 . . Nak kulit moist dan lembap, and hasil makeup lebih glowing kena apply dulu Charms Makeup Hydrating Essence mcm ni. Essence akan jadikan kulit leb

Solekdanrawat
16 May, 01:56


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete




 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Makeup, makeup dupes, dupes, Duplicates, inexpensive makeup, drugstore, affordable, cheap, luxury, makeup brushes, lipstick, expensive lipstick, luxury lipstick, drugstore lipstick

Solekdanrawat
16 May, 01:56


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Luxus beste Haarpflegeprodukte für feuchtes Wetter #douglas #dessange #reflexglanz #glisskur #penaten #creme #spülung #trinova #nivea

Solekdanrawat
11 May, 13:00


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Yang ni Teyn makeup sweet sweet pink ft @charmscosmeticskincare. Ada nampak ala ala @ctdk tak? 😘😘 Nak kulit moist dan lembap, and hasil makeup lebih glowing kena apply dulu Charms Makeup Hydrating Essence mcm ni. Essence akan jadikan kulit lebih le

Solekdanrawat
11 May, 08:49


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Harini Ira makeup lagi guna set makeup dari @charmscosmeticskincare, antara favourite Ira! Ada 3 items yg Ira pakai ni dari @charmscosmeticskincare ; 1. Makeup Hydrating Essence 2. Charms Foundation 3. Charms Lipmatte Cantikkan hasilnya? Makeup simp

Solekdanrawat
11 May, 08:02


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete




 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Hintd - Alexander Hamilton

Solekdanrawat
11 May, 08:01


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Regrann from @rosmizarazak - . . . #makeuptutorial #makeupvideos #makeupbykakza #bridallook #naturalmakeuplook #tutorialmakeup. #tampilcantik #solekdanrawat #ragamkecantikan #inspirasicantikmu @tampilcantik @ragam_kecantikan . . . 🙈📸📹 . . . For

Solekdanrawat
30 April, 09:34


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

12 Gifts for the crunchy Christians on your list. Everything from big ticket gifts to stocking stuffers and price points in between. #giftguide

Solekdanrawat
30 April, 09:34


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

The power of makeup . . . . . . #makeuptutorial #makeupvideo #makeupbyladynana #bridallook #naturalmakeuplook #tampilcantik #solekdanrawat #inspirasicantikmu #malaywedding #malayweddingguide #tutorialmakeup @tampilcantik @ragam_kecantikan @malayweddi

Solekdanrawat
27 April, 10:52


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete




 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Hydrating Facial Series - BEING

Solekdanrawat
27 April, 07:43


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

You can use your lipsticks for soooooo many things:) you would not believe:) here is a few options : cream blush and eyeshadow😘❤️ I used products from @intanhawa_cosmetics and they work nice :) my favourite part was definitely playing with the lipst

Solekdanrawat
26 April, 11:43


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete

Nak ke nampak tua dari umur sebenar uolss😱 Kalau Tak nak seeloknya cegah dari sekarang okay😉 Tahukah anda?? Kolagen Akan berkurang pada umur seawal 25 TAHUN!! 😱 Bersedia untuk BERKEDUT jika tidak DIKAWAL dari AWAL!!🤗 ~Okay bye² kedutan~ #cikdacha

Solekdanrawat
26 April, 11:43


 


Rotated Image Pin

 0
  Edit  |   Delete